Simon Lynge

When:
11. marts 2015 @ 19:00 – 23:00
2015-03-11T19:00:00+01:00
2015-03-11T23:00:00+01:00
Where:
Råhuset
Onkel Dannys Plads
1700 København V
Danmark
Cost:
90 kr

Det er ikke helt ved siden af, når engelske The Sunday Times beskriver Simon Lynges musik som “A breath of his fresh island air.” Den dansk/grønlandske sanger og guitarist, der blandt andet er draget mod sangskrivningen, fordi han ikke kan lide at skrive dagbog, har virkelig sig selv på spil i sin sangskrivning. Og det er noget, der taler lige ind i hjertekulen hos lyttere fra hele verden. The Absence of Fear blev da også finansieret gennem crowd-funding, hvor Simon Lynge-fans verden over hjalp til med at skabe et økonomisk fundament for at kunne gå i studiet med det nye materiale. Resultatet er blevet uhyre medrivende, både musikalsk og tekstligt, og pladen er ikke mindst virkelig fermt produceret af Thai Long Ly.

Med et melodisk klarsyn, der vækker mindelser om folk/pop-sangsmeden Paul Simon, lægger Simon Lynge smukt fra land med sangen I’m a Soul. Her er vokalen og intimiteten helt i front, og så ruller toget ellers videre med den dansable Silver Light og perler som Django’s Song og For Love.

 

Simon Lynge’s største ønske er at være med til at skabe soundtracket til folks liv:

“Om fem år vil jeg gerne have, at når folk hører en af sangene fra The Absence Of Fear, tœnker de: “åh, den minder mig om dengang, da…” Jeg vil gerne nå ud til flere mennesker og vœre en del af deres liv via mine sange,” fortæller singer-songwriteren.

www.simonlyngemusic.com

www.songcrafter.dk

foto: silver light pr photo

foto: silver light pr photo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *