Plekter Tour presents – Woodpecker/Caper Clowns/Bob Sacamano

When:
17. april 2015 @ 20:00 – 18. april 2015 @ 01:00
2015-04-17T20:00:00+02:00
2015-04-18T01:00:00+02:00
Where:
Råhuset
Onkel Dannys Plads 7
1700 København V
Danmark
Cost:
Gratis
Contact:
ORA

Så ruller Plekter Tour gennem det danske landskab endnu engang. Plekter Tour er en måde, hvor danske vækstlagsbands kan komme ud at spille over hele landet, så bands for styrket deres netværk, liveerfaring udenfor deres eget område og ikke mindst noget nyt publikum!

Vi får besøg af:

Bandet har rødder i 90’ernes grunge og med en stærk vokal i front i form af Sigurd Rasmussen, er det en tight velspillende trio.

Det er vanskeligt at sætte prædikat på Caper Clowns musik, da stilen er en blanding af alt muligt. Det folk siger om dem er: ”Tim Christensen/Oasis/Panic at the Disco/Beatles” m. m, og det er nok ikke helt ved siden af. Arrangementerne er lagt an på et klassisk guitar/bass/trommer setup, med komplekse vokalarrangementer på toppen. Numrene varierer lige fra top-energisk ”hop-på-stedet” indierock til mere ”vanskelige-at-putte-i-kasse” numre. En koncert med Caper Clowns er en positiv og nuanceret oplevelse, hvor man ikke kan nøjes med at høre to numre og så tro, at man ved, hvad bandet står for.

Dynamiske vokalharmonier, guitarsoloer og godt med smæk på instrumenterne er i højsædet, når BOB spiller op til dans.

Det 5 mand store rockband Bob Sacamano leverer sangene med ro, overblik, rutine og fandenivoldskhed, kort sagt, mørkklædt rock – ligeud af en mørk og ensom landevej, med speederen i bund frem mod næste gudsforladte rasteplads.

Foto: Rebecca Mariah Petersen

Foto: Rebecca Mariah Petersen

 

17_plekter tour_caper clowns17_plekter tour_bob sacamano17_plekter tour _ ora logo

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *