The Woody Crushburn/Tobias Ingemann/The Orange Grove

When:
19. december 2015 @ 20:00 – 20. december 2015 @ 01:00
2015-12-19T20:00:00+01:00
2015-12-20T01:00:00+01:00
Where:
Råhuset
Onkel Dannys Pl. 7
1700 København V
Danmark
Cost:
Gratis

The Woody Crushburn spiller ekstrem vital og dynamisk folkrock. Sangene bevæger sig konstant mellem stille folk og country og storslåede rockudladninger, og med en atypisk og excentrisk vokal der leder tankerne hen mod britisk indierock, melodiøse lap- og pedal steel stykker, fængende guitartemaer og kontant tromme- og basspil, giver The Woody Crushburn den klassiske folkrock nyt liv i et opdateret lydunivers.

I deres korte levetid har The Woody Crushburn allerede nået at få spillet deres debut single Housebroken af Madsen på P4, udgive deres debut EP Coming Around, og haft den store ære at varme op for Neil Young & Crazy Horse i Forum.

Tobias Ingemanns musikalske rødder har længe været plantet solidt i folkrocken, men lydbilledet på debutalbummet ’Another Love’ er bredt og trækker tråde til bl.a. 80’ernes synthesizer-pop og nyere indierock. Livekoncerterne byder både på skarptskårne popsange og energiske rockudladninger. Musikken har gennemgået en genremæssig udvikling, som har resulteret i et karakteristisk og fængende udtryk.

Gennem tre år har Tobias Ingemann, sammen med sit faste liveband bestående af Andreas Rohde, Søren Lærkholm, Leo Ørsnes og Jack Grassov, spillet en masse koncerter landet over – bl.a. som support for bands som engelske Noah and The Whale og amerikanske Israel Nash.

★The Orange Grove★ spiller musik med krop og sind forbundet i et univers, hvor gamle stjerner som Grateful Dead slår sin kurs og kolliderer med lyden af 70’ernes rocksound.

https://www.facebook.com/theorangegroveband/timeline 

Foto: Andreas Lindqvist

Foto: Andreas Lindqvist

Foto: Emilie Vintersborg

Foto: Emilie Vintersborg

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *