Vesterbro Mesterskab i Rock’n’roll

When:
24. marts 2016 @ 19:30 – 25. marts 2016 @ 01:00
2016-03-24T19:30:00+01:00
2016-03-25T01:00:00+01:00
Where:
Råhuset
Onkel Dannys Pl. 7
1700 København V
Danmark
Cost:
Gratis

Råhuset – Raahuset og Vesterbro Rock Radio præsenterer det første uofficielle Vesterbro-Mesterskab i rock´n roll nogensinde!

Fem bands er med kyndig hånd blevet udvalgt af stenbroens bedste (og eneste) rockradio, nemlig den navnkundige rockredaktion på Vesterbro Rock Radio. Skærtorsdag aften, den 24. marts, skal den så fyres max af på scenen i Råhuset, hvorefter en fagjury, bestående af lokale musikalske koryfæer, vil udvælge hvilket et af de 5 bands der i 2016 skal få æren af at kalde sig selv for de uofficielle “Vesterbro Mestre I Rock”

Og de udvalgte band er … (drumroll, please!):

Jack In The Middle
Med beskidt og rå guitarlyd vækker Jack In the Middle den gamle ånd fra 60-og 70’ernes rockscene til live og giver det et nyt perspektiv. Jack In the Middle er et band med blod på tanden og en gejst for at sparke røv. Bandet kommer udover kanten med et energisk og dynamisk show, med fuld knald på fra start til slut.
https://youtu.be/WknJol-L4pA

Sick Lore
Sick Lore blev dannet på vestegnen i 2012. Inspirationen kommer fra Lamb of God, Pantera og Rage Against the Machine og ikke mindst fra hverdagens løgne og livets håb. Musikken skabes i en mørk kælder på heden og er på en gang ond, smuk, melodiøs og hårdtslående.
https://youtu.be/6wgHXFtizQM

The Elephant Suit
Elephant Suit er et ungt band som spiller på MAX power. Både musikken og udstrålingen er ren Rock’n’Roll. Som altid leverer trioen nærværende og hårdtslående Rock’n’Roll med et særdeles levende sceneshow. Bandet kommer fra Vordingborg og spiller eget materiale.
https://youtu.be/XGXjNJWbsts

Måneskjold
Rasmus Miehe Sørensen, forsangeren i Måneskjold, blev engang i et interview bedt om at beskrive hvordan Måneskjold lød og det nærmeste han kunne komme det var ’’… Som en motorcykel der kører gennem væggen mellem dine to hjernehalvdele. Til tider stenet, til tider punket, men altid energisk til den syrede side. Fuzz-ilden slikker op ad ekko-kammerets vægge, mens Måneskjold sejler ind i solen.’’
https://youtu.be/aYGpauVUc9U

Mala Costumbre
Mala Costumbre er aktuel med deres 2 studie album, “No Loose Ends” I front står den ofte Chris Cornell-sammenligte spanke djævel Eduardo “Eddie” som er akkompagneret af 5 knald dygtige musikere, som byder op til Rock N Roll af fineste skuffe, og ikke nok med det er der også garanti for top underholdning og showmanship.
https://youtu.be/z52yi5tLLJA

Vi åbner dørerne kl.19.30, og først band går på kl.20.00. Vi har happy hour den første time, hvor du kan få en stor fadøl, for en flad femmertyver. Entréen er gratis!

24_vesterbro mesterskaber i rock

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *