Om Råhuset

Råhuset er et af Københavns fedeste undergrunds spillesteder. Råhuset holder til i den gamle veterinærkontrol i den Brune Kødby, deraf er navnet også udsprunget. Vi har gennem årerne forsøgt at renovere og indrette det til et velfungerende spillested for undergrundens band, hvor det visuelle udtryk har været at det ”rå” og ofte lidt intermistiske look skulle bibeholdes, da det er en del af charmen ved Råhuset.

Fra 2006 har Råhuset fungeret som et spillested, vi afholder mere end 150 koncerter om året. Råhuset har ikke lagt sig fast på en bestemt genre, vi spænder vidt og der er mulighed for at lytte til alt mellem rock, jazz, verdensmusik, elektronisk, punk, hiphop og klassisk. Råhuset støtter op om de smalle og skæve genrer, er medvirkende til at være samlingspunkt og udvikler af musikkulturen, samt satser på undergrunds og vækstlagskultur på Vesterbro og i København.

Vi samarbejder med en række andre arrangører, blandt andre WonderWhy, Ekko fra Cuba, Club Sweet, CPH Songwriters Festival, Det Hvide Snit, Improfabrikken, Copenhagen Sunday Listening Room og mange flere.

Selvom Råhuset primært beskæftiger sig med musik og koncerter, byder vi stadig indimellem velkommen til andre kreative arrangementer, som udstillinger, performance, comedy, musikquiz, m.m.

403536_10151952342623029_980933038_n