Til musikere

Hvis du som band gerne vil spille koncert i Råhuset, skal du sende pressemateriale i word og billed i jpg format min 300 dpi, samt et link til jeres musik så vi kan tage en lytter. Dette sendes til følgende mailadresse: annjom@kff.kk.dk derefter kigger vi på det.

Vores kalender bliver hurtig fuld, så derfor kan det godt være at vi sender jeres oplysninger videre til nogen af vores samarbejdspartnere, som både sætter koncerter op i Råhuset og på andre spillesteder i København.

Link
Her kan du som musiker blive medlem af fagforening: http://www.dmf.dk/
Her kan du som musiker sikre rettighederne til din musik: http://www.koda.dk/

Komponerer du musik eller tekster, kan du sikre rettighederne til din musik, ved at melde dig ind hos Koda. Koda er en non-profit medlemsforening. Koda’s opgave er at sørge for, at dem der har skabt musikken, får betaling, når deres musik spilles offentligt.

Spiller du rytmisk musik kan du søge støtte her: http://www.rosa.org/
ROSA støtter dansk rockmusik – og beslægtede genre – via midler fra musikloven. ROSA bistår offentlige myndigheder i kultur – og musikpolitiske spørgsmål af betydning for den rytmiske musik. ROSA støtter udviklingen og udbredelsen af dansk rockmusik i Danmark og udlandet. ROSA er musikpolitisk paraplyorganisation for en række musikforeninger og organisationer. ROSA er en selvejende institution.

Er du musiker og spiller verdensmusik, har du mulighed for at søge støtte her: World Music Denmark (WMD) er genreorganisationen, som støtter musik, der ‘tager udgangspunkt i en eller flere stilarter af ikke vestlig oprindelse’. Det er World Music Denmarks formål, at fremme verdensmusikken i Danmark og dansk verdensmusik i udlandet.

http://www.worldmusic.dk/defaulte.asp?sitemenuMainID=48

Er du vækstlagsmusiker kan du finde oplysninger om øvelokaler, rådgivning, projekter og meget mere hos Organisationen af Rytmiske Amatørmusikere: http://www.ora.dk

Rosalogo2007

DMF_logo

ora_logo

KODA_RGB_SMALL

WMD logo - gul på hvid 72dpi

Raahuset

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *